tag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post3363227890302391089..comments2023-06-26T22:48:06.222+02:00Comments on Menjars de la muntanya : Pebreres en "aigua-sal" o salmorraImma Baenahttp://www.blogger.com/profile/15826121629355594916noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-15908169946222643032021-04-19T20:50:05.853+02:002021-04-19T20:50:05.853+02:00Pot ser temporal i després aclarir-se Ha sigut el ...Pot ser temporal i després aclarir-se Ha sigut el teu cas?. Pensa que cada tipus de sal és diferent, igual que el tipus d'aigua. La millor manera de no passar-se amb la sal, és incorporar-la per etapes i comprovar el punt en cadascuna (s'adquireix experiència quan ho fas diverses vegades) sobretot aconseguir que estiga al teu gust...encara que ja saps que la sal conserva i poca quantitat pot facilitar que les es posen dolentes abans i al contrari. Les quanties de la recepta són una referència i adaptades al meu gust. No se si el que s'ha dit t'aclareix alguna cosa?. SalutacionsImma Baenahttps://www.blogger.com/profile/15826121629355594916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-76494527330043059812021-04-13T18:58:24.742+02:002021-04-13T18:58:24.742+02:00Estic fent estos dies raïm de pastor amb la salmor...Estic fent estos dies raïm de pastor amb la salmorra. Queda boníssim. Aquesta vegada trobe que l'aigua està com blanquinosa. Serà que he possat més sal, que penseu?Txetxe Folchhttps://www.blogger.com/profile/01625233889788042155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-19105580224134191512019-09-17T22:18:06.860+02:002019-09-17T22:18:06.860+02:00Si, per tot tipus de verdures en salmorra. Si no l...Si, per tot tipus de verdures en salmorra. Si no la vols molt forta de vinagre, utilitza cinc parts d'aigua i una de vinagre.Imma Baenahttps://www.blogger.com/profile/15826121629355594916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-71896024789520968902019-08-28T11:56:04.298+02:002019-08-28T11:56:04.298+02:00Les pebreres en la mateixa salmorra que els piment...Les pebreres en la mateixa salmorra que els pimentons tambe estará bona? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18208090420769891419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-62217395402920661052015-07-13T21:00:07.578+02:002015-07-13T21:00:07.578+02:00Un plaer. Que t'isquen molt bones les les pip...Un plaer. Que t'isquen molt bones les les piparres, espere que m'informes com t'han quedat. Com tenen poca molla, escalda-les molt poc. SalutacionsImma Baenahttps://www.blogger.com/profile/15826121629355594916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-35873734665981403912015-07-09T16:35:40.433+02:002015-07-09T16:35:40.433+02:00Gràcies per difondre aquesta sabiduria. Vaig ara a...Gràcies per difondre aquesta sabiduria. Vaig ara a aplicar la recepta a unes piparres coentetes que he comprat al mercat de Cocentaina.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16785136393913312523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7367532857857473827.post-92125012535889741382015-05-22T23:29:34.901+02:002015-05-22T23:29:34.901+02:00Encara que no puc prendre aquest tipus de conserve...Encara que no puc prendre aquest tipus de conserves, sóc una enamorada d'elles. Recorde de xicoteta les safanòries i quant m'agradaven.<br />Una bona recepta Inma. BesetsThermofan. Marisa G.https://www.blogger.com/profile/11047228290895146530noreply@blogger.com