dimarts, 24 de febrer de 2015

Rovells Adobats

Com sempre que es fa merenga tenim un problema amb els rovells que sobren, us done una alternativa per a aprofitar-los com a primer plat.

Podeu triar qualsevol tipus de pa que us agrade, He optat per fer-ho jo mateixa perquè crec que li combina molt be el integral i tinc una farina integral molt bona a la nevera. Ingredients del pa: 250 grams de farina integral, 250 grams de farina de força, 20 grams de llevat de forner, un pessic de sal, un rajolí d'oli d'oliva, l'aigua que admet i pastar amb gana. El forn precalfat a 180º.





ROVELLS ADOBATS
INGREDIENTS
- 4 o 6 rovells
- Un got replet de sucre 3/4 d'un got de sal
- 4 o 6 llesques xicotetes de pa integral
- Oli d'oliva verge
-.Ensalada variada
Facultatiu: unes gotes d'oli aromatitzat amb trufa i una trufa per a ratllar
MANERA DE FER
. Mesclar el sucre i la sal.
. En un recipient pla posar una capa de la mescla en la base.
. Col·locar damunt, amb precaució per a no trencar-los, els rovells i cobrir completament amb la resta   de la mescla.
. Deixar macerar uns 90 minuts.
. Agafar els rovells d'un en un i esbaldir-los amb molt atenció.
. Dipositar-los damunt de la rodanxa de pa.
. Adobar amb un rajolí d'oli d'oliva, unes gotes d'oli aromatitzat i ratllar per damunt un poc de trufa.
. Acompanyar amb ensalada al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada